Zakelijk huren

Voor zakelijke doeleinden een auto of bus huren? Dan zit je goed! Of je nu voor een korte of langere periode, één of meerdere voertuigen nodig hebt. Diks Autoverhuur helpt je graag op weg.

Maak nu een zakelijke Mijn Diks-account aan om al je reserveringen, contracten en facturen te beheren.

Account aanmaken

Flexibel, betrouwbaar en snel huren

Of je nu voor een korte of langere periode op zoek bent naar een bestelbus, personenbus of personenauto, bij Diks kun je immer terecht om zakelijk te huren. Wij zijn een ervaren partner als het gaat om zakelijke huur. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en helpen je aan het perfecte voertuig voor jouw wensen. Bij Diks Autoverhuur kun je zakelijk een auto huren voor korte én lange termijn; of je nu een dag, een week, een maand of langer een auto nodig hebt.

Landelijk dekkend netwerk

Als onderdeel van DeAutoVerhuurders beschikken we over een wagenpark van meer dan 2500 voertuigen. Deze samenwerking met betrouwbare en regionale partners stelt ons in staat om een landelijk dekkend netwerk aan te bieden. Wij verhuren alles van een personenauto tot een vrachtwagen, alles is mogelijk. Als zakelijke partner spelen wij graag een adviserende rol in alle mogelijke mobiliteitsbehoeften.

Persoonlijk contact

Hoe prettig is het voor jou om herkend te worden? Wij vinden het leuk jou te kennen en te herkennen. Dit is een van de kenmerken van ons familiebedrijf waar wij waarde aan hechten en wat we nastreven. Onze klanten waarderen dit. Wij leren jou graag kennen!

Afleveren en ophalen op locatie

Uiteraard ben je van harte welkom op één van onze vestigingen om de auto op te halen of retour te brengen. Maar soms is het net even handiger om ons de auto op jouw kantoor of elders te laten afleveren. Dit verzorgen we, tegen een schappelijke vergoeding, graag voor je. Dit bespaart tijd en geld!

Huren op rekening

Als wij een samenwerking met elkaar aangaan. Dan kunnen we dit ook doen door op rekening te factureren. Wij zorgen voor een goede dienstverlening. Zorg jij dan voor een tijdige betaling van de factuur. Dit is de samenwerking zoals wij nastreven.

No nonsens autoverhuur

Ons verkoopteam en andere stafmedewerkers steken met regelmaat een handje toe op de vestigingen. Zo weet iedereen welke beloftes we kunnen aanbieden én waarmaken in ons aanbod van dienstverlening aan jou. Dit noemen wij no nonsens autoverhuur.

Wat zeggen anderen?

Amsterdam City Swim

Diks is de logistieke partner van de Amsterdam City Swim.

“Diks levert jaarlijks een vrachtwagen en een aantal busjes waarmee wij al ons materieel over alle verschillende plekken verplaatsen. Ze leveren gloednieuwe bussen, zijn lokaal aanwezig, kennen hun klanten goed en ze leveren hele goede service.”

Mark van Beers (Productieleider ACS)