Bestelbus huren

Ontvang 10% korting op het huurtarief van een bestelbus.*

Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode: MOVEDIKS.

*Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Bekijk bestelbussen

Veelgestelde vragen

Wij vinden dat het huren van een bestelbus duidelijk, makkelijk en vertrouwd moet zijn. Of het nu gaat om een kleine bus waarin je een marktplaats aankoop gaat ophalen, een grotere bestelwagen voor de verhuizing naar je nieuwe stekkie of een bedrijfsbusje voor het uitbreiden van je wagenpark. Jij kiest wat jij nodig hebt om te doen wat jij wil. Hieronder vind je een antwoord op 5 van de meestgestelde vragen als het gaat om een bestelbus huren bij Diks.

Wil je meer informatie of heb je nog een andere vraag? Ga dan naar: Veelgestelde vragen.

Bestelbus huren?

Wil je een bestelbus huren? De beste bestelbussen vind je voor de voordeligste prijs bij Diks Autoverhuur. In de regio Noord-Holland staan wij bekend als de voordeligste bestelbus verhuurder. Wij bieden niet alleen de beste bestelbussen voor de beste prijzen, ook onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Een gestroomlijnd bedrijf dus. Heb je op onze website de juiste bestelbus gevonden? Dan kun je deze meteen huren. Want Diks Autoverhuur is altijd bereikbaar. Zo heb je snel een bestelbus tot je beschikking. Indien gewenst kunnen wij je bestelbus zelfs naar je toe brengen. Bekijk nu ons assortiment bestelbussen; wij hebben altijd scherpe aanbiedingen!

Bestelbus huren voor verhuizing

Een verhuizing vraagt om een verhuiswagen, want om nou alles op je fiets heen en weer te brengen… Je kunt een verhuisbus huren, maar als je wat minder ruimte nodig hebt, is een bestelbus is de ideale oplossing. Of je nou binnen Amsterdam verhuist of naar Den Haag, Den Helder of Den Bosch vertrekt… Hopelijk kun jij een groot deel van je inboedel in één keer verhuizen, en anders is een tweede keer rijden ook geen ramp. Bij Diks Autoverhuur kun je een busje huren voor diverse situaties. Als je alleen de spullen uit je studentenkamer moet verhuizen, heb je wellicht aan een Citroën Berlingo al genoeg. Maar wanneer je een complete inboedel naar je nieuwe huis gaat verhuizen, komt een verhuisbus zoals de Mercedes 515 CDI beter van pas. Natuurlijk kun je ook altijd een aanhanger huren die je aan je eigen auto kunt hangen. Het is maar net wat praktisch voor jou is!

Bestelbus huren op verschillende locaties

Een bestelbus huren bij Diks Autoverhuur kun je op diverse locaties in de omgeving van Amsterdam doen. Wij hebben vestigingen in Almere, Amstelveen, Amstelveen-Zuid, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West en Amsterdam-Westpoort. Je kunt op al deze locaties een bestelbus huren, deze komen ophalen en weer komen terugbrengen. Wil je de bestelbus bij een andere vestiging komen terugbrengen? Dat is mogelijk, mits de bestelbus de volgende dag nog niet verhuurd is.

Je kunt tijdens het reserveren aangeven dat je een andere retourlocatie wenst. Natuurlijk kun je ook altijd even bellen met de vestiging waar je de auto hebt opgehaald om de mogelijkheden voor het inleveren te bespreken. Zo kun je een busje huren in Amsterdam-Zuid en deze bijvoorbeeld terugbrengen bij onze vestiging in Amsterdam-Westpoort.