Personenbus huren

Ontvang 10% korting op het huurtarief van een personenbus.*

Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode: DIKS10.

*Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Bekijk personenbussen

Veelgestelde vragen

Wij vinden dat het huren van een personenbus duidelijk, makkelijk en vertrouwd moet zijn. Of het nu gaat om een bus waarin je met je voetbalteam naar een uitwedstrijd rijdt, een bestelwagen voor de verhuizing naar je nieuwe stekkie of een cabrio voor je vakantie naar Frankrijk. Jij kiest wat jij nodig hebt om te doen wat jij wil. Hieronder vind je een antwoord op 5 van de meestgestelde vragen als het gaat om een personenbus huren bij Diks.

Wil je meer informatie of heb je nog een andere vraag? Ga dan naar: Veelgestelde vragen.

Een personenbus huren bij Diks Autoverhuur

Wil je graag een personenbus huren? Dan zit je goed bij Diks Autoverhuur. Bij ons huur je namelijk altijd een nette, schone en betrouwbare personenbus. Dat is geen overbodige luxe, want zo kun je vol vertrouwen op pad gaan zonder risico’s op problemen. De hoogwaardige kwaliteit van onze personenbussen en onze goede service, is de reden dat veel particulieren ervoor kiezen om een personenbus te huren bij Diks Autoverhuur.

Zakelijk personenbus huren

Diks Autoverhuur verzorgt ook aan grote zakelijke partijen busverhuur, waardoor de organisatie van onze service veel sneller, betrouwbaarder en goedkoper is dan bij andere verhuurbedrijven. Maar dat is niet de enige reden dat we in de regio Amsterdam en provincie Noord-Holland zo populair zijn... Vooral onze aanbiedingen maken een personenbusje huren bij Diks onweerstaanbaar. Bekijk nu ons aanbod personenbussen en huur voor de beste prijs een personenbus die aansluit bij jouw wensen!