Auto huren

Ontvang 10% korting op het huurtarief van een personenauto.*

Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode: DIKS10.

*Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Bekijk personenauto's

Veelgestelde vragen

Wij vinden dat het huren van een auto duidelijk, makkelijk en vertrouwd moet zijn. Of het nu gaat om een personenbus waarin je met je voetbalteam naar een uitwedstrijd rijdt, een bestelwagen voor de verhuizing naar je nieuwe stekkie of een cabrio voor je vakantie naar Frankrijk. Jij kiest wat jij nodig hebt om te doen wat jij wil. Hieronder vind je een antwoord op 5 van de meestgestelde vragen als het gaat om een auto huren bij Diks.

Wil je meer informatie of heb je nog een andere vraag? Ga dan naar: Veelgestelde vragen.

Auto huren? Dat doe je bij DIKS autoverhuur

Wil je een auto huren in Amsterdam, Amstelveen of Almere? Dat doe je natuurlijk bij Diks Autoverhuur! Wij zijn al meer dan 65 jaar een ervaren partner in zowel zakelijke als particuliere verhuur. Wij hebben een ruim aanbod aan personenauto's. Ons wagenpark bestaat uit verschillende modellen, zoals hatchbacks, cabriolets, stationwagens en personenbussen. Onze personenbussen zijn geschikt voor 1 tot maximaal 7 personen, inclusief bestuurder. Wil jij met één van onze auto's op pad? Ontdek ons assortiment en haal je huurauto op ieder gewenst moment bij ons op.

Een auto huren om op pad te gaan

Een auto huren in Amsterdam, Amstelveen of Almere, biedt allerlei mogelijkheden. Het is dé uitkomst als je wel wat meer van de omgeving wilt zien van bijvoorbeeld de regio Amsterdam. Maar ook als je bijvoorbeeld een uitstapje naar Den Haag, Den Bosch of Den Helder gepland hebt staan. Misschien ga je naar een festival met een groep vrienden en wil je een auto huren? Of wil je graag naar Parijs met je partner met wil je niet met het openbaar vervoer reizen? Onze autoverhuur in Amsterdam, Amstelveen en Almere biedt eindeloos veel mogelijkheden. Want ook een auto huren voor vakantie kan bij Diks Autoverhuur. Je kunt met onze auto’s namelijk zonder problemen de grens over naar allerlei populaire bestemmingen.

Goedkoop jouw favoriete auto huren

Sterke voorkeur voor een automerk of type huurauto? Dat snappen wij! Daarom kun je bij ons een auto huren van diverse bekende merken, zoals Fiat, Ford, Opel, Kia, Citroën, Mazda, Renault en Toyota. Wij verhuren verschillende benzine- en dieselvoertuigen, maar beschikken ook over hybride voertuigen. Rij duurzaam en elektrisch in een Toyota Yaris Hybride of Toyota Auris Hybride. Toch liever een automaat? In ons wagenpark vind je zowel handgeschakelde voertuigen als automaten. Onze personenauto's zijn allemaal 3 tot 5-deurs modellen. En het goede nieuws is dat al onze nieuws altijd worden verhuurd voor een scherpe prijs!

Een auto huren: extra informatie

Wanneer je een auto huurt, wil je natuurlijk dat je goed voorbereid de weg op gaat. Daarom geven we je graag meer informatie over het ophalen en retourneren van de huurauto. Wil je meer weten over het ophalen van de huurauto? Check onze auto ophalen pagina. Ook hebben wij een aparte pagina gemaakt met informatie over de huurauto inleveren. Hier vind je onder andere wat je moet doen als je een auto gehuurd hebt en je deze wilt inleveren op een andere locatie. Ben je op zoek naar meer informatie? In de meeste gevallen geven de veelgestelde vragen antwoord op je vraag. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen.