Vrachtwagen huren

Op zoek naar een vrachtwagen om te huren in Amsterdam, Almere of Amstelveen? Huur 'm bij Diks! Wij beschikken over verschillende modellen vrachtauto's, geschikt voor elk transport.

Bekijk vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wij vinden dat het huren van een bestelbus duidelijk, makkelijk en vertrouwd moet zijn. Of het nu gaat om een kleine bus waarin je een marktplaats aankoop gaat ophalen, een grotere bestelwagen voor de verhuizing naar je nieuwe stekkie of een vrachtwagen voor een verhuizing naar het buitenland. Jij kiest wat jij nodig hebt om te doen wat jij wil. Hieronder vind je een antwoord op 5 van de meestgestelde vragen als het gaat om een vrachtwagen huren bij Diks.

Wil je meer informatie of heb je nog een andere vraag? Ga dan naar: Veelgestelde vragen.

Onze huur vrachtwagens: altijd betrouwbaar

Ga je een vrachtwagen huren bij Diks Autoverhuur? Dan vinden wij het heel belangrijk dat je veilig de weg op kunt. De betrouwbaarheid van ons materieel waarborgen wij dan ook elke dag weer. Diks Autoverhuur is dan ook aangesloten bij de BOVAG. Bovendien verhelpen wij eventuele pech overal binnen Europa, via Eurocross. Maar dankzij de kwaliteit en het eigen onderhoud van onze vrachtwagens, zal je de service van Eurocross niet snel nodig hebben. Wij rijden uitsluitend in kwalitatief goede auto’s, zoals bijvoorbeeld Mercedes (Atego, Axor). Een vrachtwagen huren bij Diks is dus altijd veilig!

De vrachtwagens van Diks autoverhuur

Bij Diks Autoverhuur kun je verschillende soorten vrachtwagens huren. Naast ons aparte aanbod in koelwagens, kun je bij ons diverse vrachtwagens huren. Kies bijvoorbeeld voor de Mercedes 416 CDI met oplegger. Deze vrachtwagen heeft een inhoud van 30 m³ en een laadruimte van 622 cm x 211 cm x 228 cm. Het laadvermogen van de vrachtwagen is 2420 kg. Deze vrachtwagen mag je besturen met een rijbewijs BE. We hebben de Mercedes 416 CDI ook met een inhoud 38 m³. Heb je een vrachtwagen met meer laadruimte nodig? Kies dan voor de Mercedes Atego 1218 met laadklep of de Mercedes Axor /Antos 1824 met laadklep. De Mercedes Atego 1218 heeft een inhoud van 40m³ en de Mercedes Axor /Antos 1824 zelfs een inhoud van 45 m³. Om deze vrachtwagens te besturen, heb je wel een rijbewijs C nodig. Zo zie je maar, met een vrachtwagen huren bij Diks Autoverhuur heb je genoeg opties!

Een betrouwbare oplossing voor je transport

Ga je een vrachtwagen huren? Dan heb je liever geen middenmoot uit de autoverhuurbranche. Je gaat natuurlijk voor de beste en voor de voordeligste. En dat aanbod kan alleen worden gerealiseerd door een ervaren partij die bekend staat om betrouwbaarheid. In Noord-Holland is dat natuurlijk Diks Autoverhuur! Dankzij onze snelle service, uitstekende voorzieningen, goed verzorgde en gekeurde vrachtwagens, gaan al onze klanten al jaren probleemloos de weg op. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan ons uitgebreide wagenpark. Omdat wij ook grote klanten in ons bestand hebben, is ons aanbod enorm. Hierdoor heb je bij ons veel meer keuze wanneer je een vrachtwagen huren wilt. Diks Autoverhuur heeft bovendien altijd voordelige aanbiedingen. Je vindt onze vestigingen in Amsterdam, Almere en Amstelveen. Een vrachtwagen huren was nog nooit zo makkelijk!

Ook koelwagens van 40 of 45 m3 beschikbaar

Indien u op zoek bent naar koelwagens, geschikt voor groot transport, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij verhuren naast de bekende blauwe bestelbussen ook koelwagens geschikt voor het grotere segment met laadruimtesvan 40 tot 45 m3.

Bekijk koelwagens